Bullerjan

Bullerjan B2 Flex /5 kW


Bullerjan® – Functie en kwaliteit. Doordachte houtkachels. Op een verantwoorde wijze van de schoonheid van het vuur genieten. Een brandende houtkachel van Bullerjan verrijkt het woongenot door de onnavolgbare sfeer van een houtvuur.

Merk: Bullerjan

Bullerjan® – Functie en kwaliteit. Doordachte houtkachels.

Eenvoudige, intuïtieve bediening en de hoogste afwerkingskwaliteit gefabriceerd door Duitse, ISO- gecertificeerde bedrijven zorgen ervoor dat alle hier getoonde Bullerjan kachels tijdens hun lange levensduur veilig en milieuvriendelijk gebruikt kunnen worden.

Op een verantwoorde wijze van de schoonheid van het vuur genieten Een brandende houtkachel van Bullerjan verrijkt het woongenot door de onnavolgbare sfeer van een hout-vuur.

Met kloofhout wordt bovendien een plaatselijke, hernieuwbare grondstof gebruikt, die in een Bullerjan-kachel bijzonder effectief en milieuvriendelijk wordt verbrand.

Ontwerpvrijheid
Stel zelf uw B2 Flex samen door een keuze van zijbekledingen: van staal, met de hand vervaardigde keramiek of natuursteen. De uitstraling van de B² flex kan op deze manier mede door u worden vormgegeven.

Wilt u meer informatie advies of een scherpe offerte? 

Kom naar onze showroom!
Of bel ons, Tel: 06 52 310 174 - Evert Bakker  
Of stel uw vraag via ons contactformulier

 

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »