Bullerjan

Bullerjan B3 Keramiek / 5 kW


Bullerjan® – Functie en kwaliteit. Doordachte houtkachels. Op een verantwoorde wijze van de schoonheid van het vuur genieten. Een brandende houtkachel van Bullerjan verrijkt het woongenot door de onnavolgbare sfeer van een houtvuur.

Merk: Bullerjan

Bullerjan® – Functie en kwaliteit. Doordachte houtkachels.

Eenvoudige, intuïtieve bediening en de hoogste afwerkingskwaliteit gefabriceerd door Duitse, ISO- gecertificeerde bedrijven zorgen ervoor dat alle hier getoonde Bullerjan kachels tijdens hun lange levensduur veilig en milieuvriendelijk gebruikt kunnen worden.

Op een verantwoorde wijze van de schoonheid van het vuur genieten Een brandende houtkachel van Bullerjan verrijkt het woongenot door de onnavolgbare sfeer van een hout-vuur.

Met kloofhout wordt bovendien een plaatselijke, hernieuwbare grondstof gebruikt, die in een Bullerjan-kachel bijzonder effectief en milieuvriendelijk wordt verbrand.

Ontwerpvrijheid

Stel zelf uw Bullerjan B3 samen door een grote keuze uit diverse keramiek kleuren oa. wit glanzend, wit mat, zwart glanzend, zwart mat, ivoor, titanium grijs, auqua-blauw, mangaan, steenrood, zongeel etc. 

Wilt u meer informatie advies of een scherpe offerte? 

Kom naar onze showroom!
Of bel ons, Tel: 06 52 310 174 - Evert Bakker  
Of stel uw vraag via ons contactformulier

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »