Pellet BBQ - Bacor 'Smaak en Vuur'

Pellet BBQ - Bacor 'Smaak en Vuur'

Bacor Smaak en Vuur
 
Bacor 'Smaak en Vuur' VOOR DE LIEFDE VAN  -Betere BBQ

Green Mountain Grills pelletgrills zijn de top van de markt, de best-of-the-best, maar niet de duurste in prijs!
We bieden alleen de hoogste kwaliteit grills, toebehoren en pellets, zodat U  kunt genieten van de best mogelijke BBQ ervaring!
 
Bacor 'Smaak en Vuur' is officieel dealer van Green Mountain Grills.

Vraag ons naar deze prachtige producten!
 Hoe werkt een pelletgrill     

 • De digitale controller regelt de interne temperatuur door de pellettoevoer te regelen.
 • Een motor draait, middels een wormschroef, houtpellets naar de brander.
 • Een gloeistift in de brander ontsteekt de pellets en de ventilator onder de brander houdt ze brandend.
 • Een ventilator in de pellethopper zorgt voor een positieve druk, waardoor terugbranding in de hopper wordt voorkomen.

Wanneer de twee luchtstromen elkaar ontmoeten, creëren ze het ultieme houtvuur, waarbij puur hardhoutrook door de grill circuleert.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

 

Green Mountain Grill  

 • De GMG pellet grill is, met een bereik van 65° C tot 260° C, geschikt voor zowel low & slow als high & fast.
 • Besturing van de BBQ middels tablet of smartphone is mogelijk.
 • Met de Wi-Fi controller en de App kan je de BBQ laten opstarten, regelen, en zelfs complete programma´s laten afwerken om keer op keer de lekkerste gerechten klaar te maken. Stel het alarm in en u wordt gewaarschuwd als de pellet BBQ zonder brandstof zit en als het eten klaar is.
 • Optioneel kan de GMG (Daniel Boone & Jim Bowie) worden voorzien van een pizzaoven. Deze pizzaoven plaats je in de GMG. Zo bak je in een paar minuten een verse pizza.
 • Tevens leveren wij voor de Daniel Boone en de Jim Bowie een Heavy Duty Grillspit tot 20 kg belasting.

 Multifunctioneel

 

ROKEN

De Pellet BBQ kan in de laagste stand worden gebruikt om vlees en vis warm te roken. De elektronische temperatuurcontrole zorgt er voor dat de temperatuur in de grillkamer constant en laag

< 100°C blijft. Zalm, makreel of een kipfilet zijn perfect te bereiden en bijna onmogelijk om te verknallen.

 

BARBECUE

Lekker bezig in en om het huis, en tegelijkertijd een portie spareribs, pulled pork, kip of een groot stuk vlees bereiden, dat een langere tijd nodig heeft om te garen? Ook dat kan op de Pellet BBQ. Door de lage en constante temperatuur, tussen de 100°C en 150°C, wordt elk stuk vlees in 5,6 7, uur of zelfs 12 uur achter elkaar mooi gaar. Het vlees droogt niet uit, maar blijft sappig en mals. Met de optionele  RVS meet pen kan de kerntemperatuur van grote, dikke stukken vlees in de gaten worden gehouden. Dit kan zelfs op afstand via de wifi app. Het grote voordeel hiervan is, dat de klep niet open hoeft en de temperatuur in de barbecue constant blijft.

BAKKEN

Buiten een pizza, brood of koekjes bakken? De Pellet BBQ is uitermate geschikt om een echte "houtoven pizza" te maken. Door de hete luchtstroming in de grillkamer werkt deze min of meer als een convectie/hete lucht oven. Of je nu een standaard pizza uit het diepvriesvak neemt, of zelf een verse smaakvolle creatie maakt. Dit kan met de Pellet BBQ. Het aroma van de houtpellets geeft een extra smaakdimensie.

 

GRILLEN

Snel even wat grillen? Start de Pellet BBQ op en stel hem in op de hoogste temperatuur op het digitale controlepaneel,
Na enkele minuten wachten is de barbecue klaar om de lekkerste burgers steaks en groenten te makenSmart Grilling

De GMG grills geven u volledige controle binnen handbereik. Bedien en bewaak uw grill vanaf de bank via uw WiFi-thuisnetwerk of onderweg met onze gebruiksvriendelijke server mode. Blijf altijd en overal verbonden. 

 

 

APP voor de mobiele telefoon / tablet

Breng  BBQ-grillen naar de 21e eeuw! Als u de app downloadt, kunt u eenvoudig grillen vanuit het comfort van uw huis met behulp van WiFi-point-to-point besturing of vanaf elke willekeurige locatie via de servermode, waarmee u de grill op afstand kunt bedienen en bewaken.

 

 

In de barbecue uitsluitend pellets (van fruitbomen), die geschikt zijn voor de bereiding van voedsel gebruiken.

 

PROBEER DE SMAAK VAN GMG

Hardhout BBQ pellets

Green Mountain Grills pellets zijn gemaakt van 100% droog zaagsel dat de vloer nooit heeft geraakt. Onze pellets worden samengehouden door het natuurlijke lignine in het hout. Premium Gold Blend-korrels zijn op eikenbasis en hebben een pellet met een grotere diameter waardoor ze langer meegaan dan pellets van standaardformaat. Onze houtpellets geven perfecte "thin blue smoke". De rook waar iedere pitmaster naar op zoek is!  

 

Waarom GMG Houtpellets?

Het antwoord is simpel.......

 

 • SMAAK
 • GEBRUIKSGEMAK
 • VEELZIJDIG
 • KWALITEIT
Getest op voedsel, goedgekeurd door de pitmaster! Hoge calorische waarde!
 Zeer weinig as, snel opgeruimd!  40% MEER dan de concurrentie voor dezelfde prijs of minder!

  

 
  

 

Pellet-gebruik

 •   
  Deze testresultaten werden verkregen onder de volgende omstandigheden: 
  Omgevingstemperatuur: 12-14 graden Celcius. Gebruik van GMG Premium Blend Pellets. Geen voedsel in de BBQ. Geen wind.


 • Uw resultaten kunnen verschillen als gevolg van:
  Voedsel in de BBQ dat de warmte absorbeert terwijl het kookt. Gebruik van een ander merk pellets. Het openen en sluiten van het deksel. Werken bij hogere of lagere temperaturen dan testomstandigheden. Werken in de wind.

 

 

 

Grill Smart

Grill smarter. Eat better! Onze grills geven u volledige controle binnen handbereik. Bedien en bewaak uw grill onderweg, op afstand met onze servermode of vanuit uw WiFi-netwerk thuis.

Davy Crockett

DAVY CROCKETT

Tailgater, 12/220 volt, WiFi

Dé BBQ voor onderweg, het onderstel is demontabel.


Pellet BBQ Daniel Boone


DANIEL BOONE

12/220 Volt, zwart

Daniel Boone

ZWART

 

Grill met het instap model van Green Mountain.
Maak zelf de lekkerste de lekkerste spareribs, kip en pizza !

 

 • Informatie

Het Daniel Boone wordt geleverd met een digitale controller, een vleesthermometer, een hoge klep met een punt voor staande kippen / kalkoen / rib rekken, een opklapbare zijtafel met gereedschapshaken, harde rubber wielen en een venturi-stijl brander voor cycloonverbranding. Hij heeft ook Sense-Mate, een thermische sensor die constant de omgevingstemperatuur bewaakt. Als het kouder weer wordt, activeert de sensor en zet de grill in de turbomode, zodat u niet lang hoeft te wachten totdat de grill is opgewarmd! Andere functies zijn onder meer een ventilator, die voor overdruk in de pellet hopper zorgt en daardoor retourverbranding in de aanvoerbuis voorkomt, Fan-mode blaast as uit de vuurhaard nadat u klaar bent met grillen. De grillkamer heeft een grillrooster van 66 x 42 cm, met een kookoppervlak van 3000 cm² en een vrije hoogte van maar liefst 35 cm. Het gewicht is 73 kg.

 

 • Technische specificaties
  Technische specificaties Pellet BBq

 • Grill functionaliteit

Een motor draait de vijzel, die vervolgens de hardhout pellets in de brander voert. Daar steekt een gloeistift automatisch de pellets aan, en een verbrandingsventilator onder de brander zorgt ervoor dat ze blijven branden. Ventilatieopeningen verticaal langs de binnenkant van de brander creëren een ronde luchtstroom. Een ventilator in de pellet hopper zorgt voor een positieve druk die retourbranding in de aanvoerbuis voorkomt. Wanneer deze twee luchtstromen elkaar ontmoeten, creëren ze het ultieme hout gestookte vuur en verspreiden het aroma van de pure rooksmaak van hardhout.


 
PelletBBQ onderdelen 

 

Pellet Hopper


De pellet hopper is ontworpen om 8 kg pellets te kunnen bevatten. Het hellende ontwerp zorgt ervoor dat  de pellets op de juiste manier in de monding van de worm schroef worden ingevoerd.Digitale controller

 

De GMG digitale controller heeft een temperatuurbereik van 65-260 ° C in stappen van 5 °. Elke digitale controller wordt standaard geleverd met een vleesthermometer voor directe kerntemperatuurmetingen in uw grill.

 

 

Temperatuur sensor

 

De PT100 Platinum-weerstand temperatuursensor is standaard in elke unit.

 

 

Wormschroef systeem

 

Het GMG-wormschroefsysteem is gebouwd met een hoge RPM-motor en ontworpen met een optimaal koppel in gedachten voor een soepele en consistente aanvoer van houtpellets op het vuur.

 

Brander

 

Pellets worden in de brander gevoerd, waar een gloeistift automatisch de pellets ontsteekt en een verbrandingsventilator ze brandend houdt.

 

 

Vetvangemmer

 

De vetvangemmer is volledig RVS.

 

 

 

Bacor 'Smaak en Vuur' is officieel dealer van Green Mountain Grills.

Vraag ons naar deze prachtige producten!
 

 

 

 

 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media