Duroflame

Pelletkachel Duroflame Abel Large / 2.7-5 kW


Op zoek naar het nieuwste van het nieuwste? En ben je op zoek naar een fascinerende kachel in uw huis? Dan is de Duroflame Abel Large de oplossing in uw huis. De Abel Large is vernoemd naar de beroemde Groninger Abel Tasman!

Merk: Duroflame


Wilt u meer informatie, advies of een scherpe offerte?
Pelletkachel Duroflame Abel Large /2.7-5 kW

Omschrijving

Op zoek naar het nieuwste van het nieuwste? En ben je op zoek naar een fascinerende kachel in uw huis? Dan is de Duroflame Abel Large de oplossing in uw huis. De Abel Large is vernoemd naar de beroemde Groninger Abel Tasman!

Design van een traditionele houtkachel

De Duroflame Abel Large is een kwalitatief hoogwaardige kachel van Hollandse bodem. Ten opzichte van de andere Duroflame kachels is het grootste verschil het aanzicht. De rookgasafvoer is zowel aan de bovenzijde als aan de achterzijde aan te sluiten. Door de ronde vorm heeft de Abel al een uniek uiterlijk. Maar door de deksel van de pellettoevoer en het bedieningspaneel uit het zicht te plaatsen, lijkt de kachel nog meer op een traditionele houtkachel. De gezelligheid van vroeger in duurzame vorm.

Schoner dan ooit

De Duroflame Abel Large werkt op laag vermogen (5 kw) waardoor hij vaker in de hogere stand kan branden. Het binnenwerk bevat vermiculiet wat zorgt voor meer hitte in de brandkamer, hoger rendement en schonere verbranding. De ruit van de pelletkachel blijft hierdoor langer schoon zodat je langer kunt genieten van het vuur. Ook hebben we de rookgasafvoer/luchttoevoer aangepast en kan deze zowel concentrisch als open worden aangesloten.

Eenvoudige techniek

Net als de andere Duroflame pelletkachels is ook de Abel Large voorzien van eenvoudige techniek en makkelijk instelbaar. De continu draaiende vijzelmotor en het feit dat er geen ruimteventilator in verwerkt is, maakt deze pelletkachel tot een van de stilste in zijn soort. De Duroflame Abel Large is van robuuste kwaliteit en voorzien van de nieuwste techniek. Zie jij hem al staan in je woonkamer?

Specificaties Duroflame Abel

Max. vermogen : 5 kW
Min. vermogen : 2.7 kW
Rendement : 94.8%
Max. verbruik : 1.09 kg
Min. verbruik : 0.56 kg
Min. stroomverbruik : 19 W
Max. stroomverbruik : N.V.T.
Gewicht : 81,9 kg
Afmeting cm : H868, B546, D546
Tankcapaciteit : 15,7 kg
EAN 7141254081193

 

Onze pelletkachels voldoen aan de Europese regelgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie 

Bron: Duroflame.nl

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »