TermaTech

Plaatstalen houtkachel TermaTech TT20S /3-7kW


Plaatstalen houtkachel TT20S /3-7 kW. Uitgevoerd met elegante en massieve speksteen bekleding, verwarmt op een duurzame manier uw huis. Dit met een rendement van minimaal 83,4%.

Merk: TermaTech

Dit is een prachtige plaatstalen houtkachel, uitgevoerd met elegante en massieve speksteen bekleding.
Speksteen neemt de warmte langzaam op en geeft de opgeslagen warmte af, ook nog lang nadat het vuur al gedoofd is.

Dit zorgt ervoor dat de TermaTech TT20S /3-7kW langdurig en gelijkmatig warmte afgeeft en de ruimte aangenaam verwarmt. Geen typische verwarmingslucht meer in de kamer wanneer u de boel wat meer opstookt en juist wel meer sfeer én plezierige warmte. De TermaTech TT20S houtkachel bevat bovendien een handig opbergvak onder de kachel voor het stallen van voldoende blokken hout

Kenmerken TermaTech TT20S /3-7kW 

De TermaTech TT20S /3-7kW houtkachel kent de volgende eigenschappen: 
- Afmeting: 470x419x1075 (bxdxh) 
- Gewicht: 154kg
- Diameter pijpaansluiting: 150mm (boven en achter-aansluiting)
- Aslade
- Asbestvrij
- Voldoet aan de EU norm (EN 13240)
- 5 jaar garantie

Plaatstalen houtkachel TermaTech TT20S met zijn fraaie uitstraling, verwarmt op een duurzame manier uw huis. Dit met een rendement van minimaal 83,4%. 

Het cleanburn systeem zorgt voor een schone ruit, daardoor blijft er vrij zicht op het sfeervolle vlammenspel.

Onze plaatstalen houtkachels voldoen aan de Europese regelgeving.

Wat maakt een houtkachel duurzaam?

Een houtkachel of pelletkachel zoals deze TermaTech TT20S /3-7kW verwarmt uw huis op basis van een zeer klein deel elektriciteit en op de verbranding van houten pelletkorrels. Door deze te verbranden ontstaat er warmte. Deze pelletskorrels zorgen voor een CO2-vrije, milieuvriendelijke verbranding en dus verwarming. Een Termatech TT20 pelletkachel is dan ook duurzaam, omdat het een zonder (of zeer geringe) CO2-uitstoot de centrale verwarming (cv-ketel) van een woning kan vervangen. Dit kost u minder geld en het is beter voor het milieu.

 

Wilt u dit ook? Dan kunt u direct bij ons online een mooie en milieuvriendelijke TermaTech TT20S pelletkachel met prachtige stalen plaat bestellen. U heeft binnen enkele jaren uw investering al terugverdiend en de pelletkachel voegt bovendien een hoop sfeer aan uw kamer toe.

Meer informatie over de TermaTech TT20S /3-7kW

Bij Bacor Houtkachels bieden we diverse oplossingen om uw woning te verwarmen. Bekijk ons aanbod op de website of kom eens langs in onze showroom. Neem voor meer informatie gerust contact op via email of door te bellen naar 06 52 310 174.

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »