Hark

Hark is een Duits kachelmerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige houtkachels, pelletkachels en haarden. Het bedrijf is opgericht in 1971 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de kachelindustrie vanwege de hoge kwaliteit van hun producten en de innovatieve ontwerpen.

Hark-kachels zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Ze bieden efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen die zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Hark biedt een breed scala aan producten, van moderne tot traditionele ontwerpen, met verschillende afwerkingen en materialen.

Naast hun kachels en haarden biedt Hark ook accessoires en onderdelen aan, zoals rookkanalen en ventilatieoplossingen. Het bedrijf streeft naar duurzaamheid in al hun activiteiten en zorgt voor een verantwoorde omgang met grondstoffen en het milieu.

Al met al is Hark een gerenommeerd kachelmerk dat hoogwaardige producten biedt die zorgen voor een efficiënte en gezellige verwarming in huis.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »