Bullerjan

Bullerjan Free Flow FF17 /6,8 kW


Bullerjan® – Functie en kwaliteit. Doordachte houtkachels. Op een verantwoorde wijze van de schoonheid van het vuur genieten. Een brandende houtkachel van Bullerjan verrijkt het woongenot door de onnavolgbare sfeer van een houtvuur.

Merk: Bullerjan

Bullerjan Free Flow FF17 houtkachel

De Bullerjan Free Flow FF17 is een uiterst effectieve, betrouwbare, veilige en duurzame kachel. Zijn belangrijkste kwaliteit is dat de kachel de ruimtes snel en gelijkmatig kan opwarmen. De lucht in de ruimte wordt zonder direct contact met het vuur in de convectiebuizen snel verwarmd en stijgt op (thermisch convectie-effect). Koelere lucht in de ruimte stroomt van onderen in de buizen en wordt eveneens verwarmd. De zo bereikte niet merkbare luchtcirculatie verdeelt de warmte direct, snel en gelijkmatig in de ruimtes.

 

Veilig en milieuvriendelijk

De vorm van de pure warmeluchtkachel is magistraal functioneel. Eenvoudige, intuïtieve bediening en de hoogste afwerkingskwaliteit gefabriceerd door Duitse ISO-gecertificeerde bedrijven zorgen ervoor dat alle Bullerjan kachels tijdens hun lange levensduur veilig en milieuvriendelijk gebruikt kunnen worden. Bovendien wordt met kloofhout een plaatselijke, hernieuwbare grondstof gebruikt. Deze grondstof wordt in een Bullerjan kachel bijzonder effectief en milieuvriendelijk verbrand.

 

Ontwerpvrijheid

Bij Bullerjan is het mogelijk om zelf een houtkachel samen te stellen. Ontwerp uw eigen Bullerjan kachel volgens uw eigen wensen. Er is een ruime keuze uit diverse keramiek kleuren, waaronder wit, mat, zwart, grijs, steenrood en mangaan. Naast veel soorten en kleuren panelen kan er ook uit diverse verhogings- en greepvarianten gekozen worden.

 

Eigenschappen van Bullerjan Free Flow FF17 /6,8 kW

  • Extreem robuuste verbrandingskamer van gebogen stalen pijpen
  • Met hoogwaardige vermiculiet beklede vuurruimte
  • Effectieve ruitenspoeling
  • Eenvoudige aansturing van het vlammenspel door exact afgestemde luchttoevoerregeling
  • Al 40 jaar het summum van krachtige warmeluchtkachels / convectiekachels
  • Zeer hoge effectiviteit van tot 81 pr
  • In Duitsland met de hand verwaardigde accumulatorkeramiek voor de types 00 en 01 vergroten de functionele en creatieve mogelijkheden

 

Plaats een bestelling

Wilt u meer informatie, advies of een scherpe offerte ontvangen van Bacor Houtkachels? Kom dan naar onze showroom in Werkendam! Of bel naar (0183) 51 41 65 voor direct contact. U kunt ook uw vraag stellen via het contactformulier. Bekijk het aanbod houtkachels op onze website.

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »