Kachels Dordrecht

Hét adres voor kachels in Dordrecht

Voor prachtige en duurzame kachels in Dordrecht bent u van harte welkom bij Bacor Houtkachels. In ons assortiment vindt u verschillende kachels. Van pelletkachels en sfeerhaarden tot aan gezellige houtkachels. De kachels worden door ons eigen installatieteam bij u geïnstalleerd. Kies voor Bacor Hotukachels: wij zijn met trots de goedkoopste van Nederland! Bij ons vindt u ongetwijfeld een kachel naar wens. En dat voor de beste prijs!

 

 

 

Bacor Houtkachels staat voor 100% service en advies, garantie en scherpe prijzen

 

Bent u benieuwd en wilt u ons assortiment kachels nabij Dordrecht eens in het echt aanschouwen? Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom in Werkendam! De koffie staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We helpen u graag verder!

 

Pelletkachel Dordrecht

Van pelletkachels tot aan sfeerhaarden in Dordrecht

In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan kachels in Dordrecht. Van een Nederlandse pelletkachel tot aan sfeerhaarden en houtkachels in Dordrecht. Zo verbrandt een pelletkachel pellets compleet automatisch. Met een hoog rendement precies tot de vooraf ingestelde temperatuur. Het enige verschil tussen een pelletkachel en een houtkachel is dat eerstgenoemde automatisch werkt en pellets verbrandt in plaats van blokken hout. Daarnaast verkopen we ook pellet bbq's en rookkanalen. Alle kachels uit ons assortiment zorgen voor warmte, gezelligheid en sfeer. Welke u ook kiest!

 

Subsidie pelletkachels

Goed voor klimaat en portemonnee

De overheid wil het gebruik van duurzame verwarming bevorderen. Het is immers heel goed voor het klimaat en u bespaart ook nog eens een hoop kosten. Al deze kachels uit ons assortiment zijn Europese kwaliteitsproducten en zijn milieuvriendelijk. Neem eens een kijkje tussen de gasloze pakketten.

 

Wij bieden u het totaalpakket van kachel tot installatie. Ook leveren wij rookkanalen tegen de beste prijzen.

 

 

 

Palletkachels in Dordrecht

 

Gezelligheid, warmte en sfeer

Onze kachels in Dordrecht geven de sfeer, warmte en gezelligheid die u zoekt. Daarnaast bespaart u ook nog eens veel geld op uw energierekening. Kies voor één van de haarden of kachels van Bacor Houtkachels en geniet daarnaast ook van de volgende voordelen:

  • Goedkoopste van Nederland
  • Eigen installatieteam
  • Eerlijk en vakkundig advies
  • Kachels, elektrische haarden, cv haarden en rookkanalen zijn direct uit voorraad leverbaar
  • Bezorging in heel Nederland
  • Gratis bezorging

Breng een bezoek aan de showroom aan Ir. Lelystraat 1a in Werkendam. De koffie staat al voor u klaar.

 

 

 

Bekijk de kachels in de showroom!

Bent u benieuwd naar wat een kachel kan betekenen in uw situatie? Of wenst u meer informatie over de werking, eventuele subsidie, onderhoud of de gasloze pakketten? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom in het Noord-Brabantse Werkendam. Dan bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie en laten we u de modellen werkend zien.

Wanneer u een vraag heeft kunt u ook contact met ons opnemen. We voorzien u graag van deskundig advies waar u mee verder kunt. Wij zijn Bacor Houtkachels: dé specialist op het gebied van kachels.

 

Pelletkachel in Dordrecht

 

Ir. Lelystraat 1a
4251 LS  Werkendam    

Navigatie: Tegenover Hulsenboschstraat 25, Werkendam

Bacor Houtkachels, Werkendam (NB)

Bezoek vrijblijvend onze kachelshow:

 
Vrijdag : 16.00 - 20.00
Zaterdag : 10.00 - 17.00
   
Doordeweeks op afspraak, bel ons:
 
Tel.  06- 52 310 174 : Evert Bakker
 
Wij showen dan onze modellen, zodat u ze ook brandend kunt zien.
Voel zelf de behaaglijke warmte en proef de sfeer die een houtkachel brengt.
 
Welkom. De koffie staat klaar!
 
 
 
 
 
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »