Pelletkachel Bergen op Zoom

Pelletkachel in Bergen op Zoom plaatsen?

Wie duurzaam wil verwarmen, zit goed met een pelletkachel. Bent u op zoek naar een gasloze pelletkachel in Bergen op Zoom? Dan kunt u terecht bij Bacor Houtkachels. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame pelletkachels en geven u graag advies op dit gebied. Als u overweegt een pelletkachel aan te schaffen, brengen we u graag in een persoonlijk adviesgesprek op de hoogte van de werking van de houtkachel, de verschillende types en de kosten en subsidies die hieraan verbonden zijn.

Hoe werkt een pelletkachel?

Pelletkachels zijn haarden die warmte produceren dankzij de verbranding van brandstof. Voor een pelletkachel is de haarden brandstof de pelletskorrel. Pelletskorrels zijn kleine stukjes geperst hout. Doordat ze samengeperst zijn en uit 100% hout bestaan, verbranden deze haarden CO2-vrij.

Een houtkachel is dan ook een zeer duurzame en milieubewuste keuze als centrale verwarming. De temperatuur in huis wordt geregeld door een thermostaat aanwezig in de pelletkachel. Software regelt het starten en uitschakelen.

Waarom kiezen voor een houtkachel?

Gaskachels zijn een stuk minder groen en milieuvriendelijk dan houtkachels. Wilt u overstappen naar een CO2-vrije pellet kachel? Dan profiteert u van een aantal voordelen:

 • De verbranding van pelletskorrels is CO2-vrij en milieuvriendelijk;
 • U heeft lage stookkosten en kunt flink op kosten besparen in vergelijking met gaskachels;
 • De verwarming is duurzaam en efficiënt;
 • Weinig onderhoud;
 • Keuze uit veel merken bij Bacor Houtkachels;

 

 

Pelletkachels hoog rendement

Installatie houtkachels

Wanneer u een palletkachel in Bergen op Zoom wilt laten installeren, komt een van onze eigen installateurs dit doen. Voor de installatie moet de houtkachel aangesloten worden op een rookkanaal. Denk aan de plek onder schouwen waar van oudsher vaak haarden werden gemaakt met open vuur. Het is dan ook gebruikelijk om houtkachels onder, voor of nabij schouwen te plaatsen. Zo creëren we echte sfeerhaarden in Bergen op Zoom.

Voordat de houtkachel geplaatst wordt, controleert de installateur het huidige rookkanaal. Indien nodig, doet hij aanpassingen/onderhoud of plaats hij een nieuw rookkanaal.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij u thuis? Neem dan foto’s mee van de kamer waar uw graag een pelletkachel wilt laten plaatsen. Wij kunnen u dan van advies voorzien over de mogelijkheden in uw (woon)kamer.

Ook voor later onderhoud kunt u ons inschakelen om naar uw pellet houtkachel te kijken.

De kachels van Bacor Houtkachels

Bij Bacor Houtkachels leveren we enkel kachels van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons rekenen op:

 • Hoogwaardige producten;
 • Ontworpen, getest en gemaakt in Europa (met name Zweden);
 • Gasloze, duurzame voorzieningen voor verwarming;
 • Persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie;
 • Goede kwaliteit, lage prijs;
 • Eenvoudige installatie door eigen installatieteam;
 • Een ruime showroom met werkend opgestelde pelletkachels nabij Bergen op Zoom

 

Nederlandse pelletkachel in actie zien?

We kunnen het ons voorstellen dat u voordat u een houtkachel koopt, graag de betreffende pelletkachel brandend en wel in actie hebt gezien én hebt ervaren. Daarom hebben wij een showroom waar u op vrijdagen en zaterdagen terecht kunt. Hier laten we u zien wat de diverse pelletkachels kunnen en wat de voordelen per type kachel zijn.

We voorzien u graag van advies, zodat u altijd met alle benodigde kennis over palletkachels de juiste keuze kunt maken voor een Nederlandse pelletkachel in Bergen op Zoom.

Meer informatie?

Heeft u interesse in één van onze kachels? We adviseren u graag, zodat u de beste keuze kunt maken uit de verschillende modellen en merken. Wij zijn te bezoeken op de Ir. Lelystraat 1a (op navigatie: Hulsenboschstraat 25) te Werkendam. Onze showroom is geopend op vrijdagen (16.00 - 20.00 uur) en zaterdagen (10.00 – 17.00 uur).

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »