Pelletkachel Dordrecht

Bekijk onze showroom van pelletkachels in Dordrecht!

Wilt u graag een pelletkachel kopen? Bacor Houtkachels heeft een uitgebreide collectie pelletkachels in de showroom in Dordrecht. Een pelletkachel is veel milieuvriendelijker dan andere kachels. U bespaart ook nog eens veel geld met een pelletkachel. Daarnaast creëert u met een pelletkachel extra veel gezelligheid, sfeer én natuurlijk warmte. Bekijk nu de nieuwe collectie pelletkachels in de showroom in Dordrecht!

Pelletkachel Dordrecht

 

 

 

Hoe werkt een pelletkachel?

Een pelletkachel is de luxe variant van een houtkachel. De pelletkachel werkt op pelletkorrels. Oftewel kleine korrels geperst hout, die gebruikt worden als brandstof. Deze kachel zorgt voor gelijkmatige verwarming en een schone continue verbranding. Hoe werkt dat dan precies? Doordat de dosering van de pellets automatisch geregeld wordt. De pelletkorrels worden automatisch ontstoken. Het verbrandingsproces wordt elektronisch geregeld en geoptimaliseerd. Het automatische systeem blijft de ruimte verwarmen totdat de gewenste warmte bereikt is. Als deze temperatuur bereikt is, wordt het vuur gedoofd. De pelletkachel bestaat uit verschillende segmenten; pelletvoorraad of pelletbunker, brandkamer, branderbak, warmtewisselaar en de componenten die zorgen voor de juiste verbranding en transport van de pellets.

 

Palletkachels in Dordrecht

 

 

 

Energie besparen met uw pelletkachel

De regering wil de verkoop van duurzame verwarming namelijk bevorderen, zodat er minder gas wordt gebruikt. Hierdoor bespaart u op de kosten én wordt de CO2 uitstoot teruggedrongen. Met een pelletkachel kunt u dus aanzienlijk besparen op uw energierekening. Onze pelletkachels zijn milieuvriendelijk en gemaakt van Europese kwaliteitsproducten. De pelletkachel is dus goed voor met milieu en voor uw portemonnee!

 

Subsidie pelletkachels

Pelletkachel: snel en makkelijk te onderhouden

Een pelletkachel is gemakkelijk te onderhouden. Het onderhoud kan uitgevoerd worden op dagelijkse basis, maandelijks of een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Pelletkachels zonder automatische branderbak reiniging zullen voor ontbranding dagelijks moeten worden gecontroleerd en eventueel moeten worden gereinigd. Dat kost maar enkele minuten per dag. Het jaarlijks onderhoud bestaat uit een grote reinigingsbeurt en controle van het systeem en componenten. Tijdens het onderhoud wordt er gecontroleerd of de branderbak in goede staat verkeert. De brandkamer, wisselaar en de rookgasventilator gereinigd moet worden.

 

 

 

De sterke punten van Bacor Houtkachels:

  • Pelletkachel, houtkachels, rookkanalen en installaties
  • Goedkoopste van heel Nederland
  • Eigen installatieteam
  • Eerlijk en vakkundig advies op maat
  • Kachels en rookkanalen zijn direct leverbaar
  • Bezorging in heel het land
  • Gratis bezorging vanaf €1000,-

Pelletkachel in Dordrecht

Brengt u een bezoek aan onze showroom?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een pelletkachel? Kom dan langs in onze showroom in Dordrecht. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de mogelijkheden. U kunt onze nieuwe collectie pelletkachels bekijken. U vindt er vast eentje, die aan al uw wensen voldoet! Heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan meer informatie? U mag gerust contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in of bel ons via 06-52310174.

 

Ir. Lelystraat 1a
4251 LS  Werkendam    

Navigatie: Tegenover Hulsenboschstraat 25, Werkendam

Bacor Houtkachels, Werkendam (NB)

Bezoek vrijblijvend onze kachelshow:

 
Vrijdag : 16.00 - 20.00
Zaterdag : 10.00 - 17.00
   
Doordeweeks op afspraak, bel ons:
 
Tel.  06- 52 310 174 : Evert Bakker
 
Wij showen dan onze modellen, zodat u ze ook brandend kunt zien.
Voel zelf de behaaglijke warmte en proef de sfeer die een houtkachel brengt.
 
Welkom. De koffie staat klaar!
 
 
 
 
 
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »