Dovre

Dovre houtkachels zijn ontworpen om een ​​hoge warmte-efficiëntie te bieden. Ze zijn ook gemakkelijk te bedienen en hebben een aantal handige functies, waaronder een automatische thermostaat en regelbare luchttoevoer. dovre houtkachels zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en maten, dus er is er altijd wel eentje die perfect past bij uw behoeften en smaak. Bovendien worden dovre houtkachels geleverd met een garantie van 2 jaar, waardoor u kunt genieten van jarenlang plezier en comfort. Dovre staat voor VUUR MET KARAKTER. Bij Bacor Houtkachels zorgt ervoor dat u de juiste service krijgt bij het kiezen van de juiste kachel.

Een houtkachel kopen

Houtkachels zijn een populaire keuze voor huishoudens in Nederland. Het verwarmt de ruimte snel en geeft een aangename sfeer. Als u van plan bent een houtkachel te kopen, zijn er verschillende dingen om te overwegen. Eerst moet u bepalen hoe groot de houtkachel moet zijn. Hoe groter de kachel, hoe meer hout u nodig zult hebben om het op te stoken. U wilt ook kijken naar de efficiëntie van de kachel. Dit is hoeveel warmte er wordt afgegeven aan de ruimte in verhouding tot de hoeveelheid hout die wordt verbruikt. De meest efficiënte kachels zijn tussen 70% en 80% efficiënt. Ten slotte moet u overwegen wat voor soort hout u wilt gebruiken om te stoken. Hout met een hoge densiteit, zoals eikenhout, brandt langzaam en geeft meer warmte af dan dunner hout, zoals berk. Als u weet wat voor soort houtkachel u wilt, is het tijd om te gaan winkelen!

Dovre houtkachel

Dovre houtkachels zijn een geweldige manier om uw huis te verwarmen. Ze zijn niet alleen doeltreffend, maar ze zijn ook veilig en eenvoudig te gebruiken. Bovendien, Dovre houtkachels kunnen een aantal verschillende soorten hout verbranden, waardoor ze voor iedereen ideaal zijn. Als u op zoek bent naar een dovre houtkachel, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment dovre houtkachels, en wij zullen u graag helpen met kiezen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft!

Ook voor andere merken kachels kunt u bij ons terecht zoals Termatech en Edilkamin.


Vraag ons naar deze modellen:  
Evert Bakker: Tel. 06 52 310 174    
Of via ons contactformulier

www.dovre.nl

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »