Pelletkachel Roosendaal

Pelletkachel in Roosendaal kopen?

Een pelletkachel in Roosendaal aanschaffen is een duurzame oplossing om te verwarmen en gezelligheid te creëren. Bent u de laatste tijd steeds meer aan het nadenken over duurzame verwarmingsmogelijkheden? Of dit nu voor uw huis of in een bedrijfspand is, Bacor Houtkachels helpt u graag aan een pelletkachel in Roosendaal en omgeving.

Pelletkachels zijn een duurzame vorm van verwarmen en daarmee een duurzame energie oplossing. Kiest u hiervoor, dan bent u dus goed bezig voor het milieu! Ontdek de voordelen van pelletkachels en de verschillende types.

De voordelen van een pelletkachel

  • De verbranding van pelletskorrels (100% geperst hout) is CO2-vrij en milieuvriendelijk;
  • Lage stookkosten;
  • Kopers krijgen een subsidiebedrag van het RVO;
  • Verwarmen met of zonder cv is mogelijk;
  • De verwarming is duurzaam en een bewuste, groene keuze;
  • Ook in slecht geïsoleerde woningen kan een pelletkachel (CV) een goede oplossing zijn.

Kortom, een pelletkachel plaatsen is een zeer duurzame keuze. Wilt u de verwarming regelen via een eigen pelletkachel in Roosendaal? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de showroom.

 

Hoe werkt een pelletkachel?

Pelletkachels in Roosendaal werken net zoals haarden op brandstof. Een pelletkachel haard brandt op kleine stukjes geperst hout, genaamd pelletskorrels. Deze pelletskorrels zijn van 100% hout en zijn tijdens de verbranding CO2-vrij. Wanneer u dus overstapt op een pelletkachelhaard voor de verwarming van uw huis, bent u zeer milieuvriendelijk bezig. Zonder het gebruik van gassen verwarmt u prettig uw woning of pand.

 

 

Soorten palletkachels

Wij verkopen diverse soorten kachels en merken uit verschillende categorieën qua kosten. Wellicht heeft u uw research al gedaan naar diverse haarden, maar we leggen u graag op locatie uit welke soort kachels we hebben staan.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor mooie haarden van diverse merken. We verkopen veelal haarden inclusief schouwen, zodat de haarden thuis beter tot hun recht komen. Schouwen kunnen er in een ruime woonkamer voor zorgen dat de haarden letterlijk en figuurlijk warmte afgeven. De installatie hiervan laten we doen door eigen installateurs, die exact weten hoe de kachels geplaatst dienen te worden.

 

Kom langs in de showroom

Bent u benieuwd naar het assortiment pelletkachels in Roosendaal? En welke natuurlijk beste bij uw situatie en wensen past? Wij geven u graag advies voor een Nederlandse pelletkachel in Roosendaal. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom aan de Ir. Lelystraat 1a (op navigatie: Hulsenboschstraat 25) te Werkendam om alle modellen kachels en merken te komen bekijken. Onze showroom is te bezoeken op:

  • Vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Heeft u direct een vraag die u ons graag digitaal stelt? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 06 52 310 174 of door het contactformulier invullen. Ook voor pelletkachels in Breda en pelletkachels in Bergen op Zoom zijn we dichtbij!

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »