Edilkamin

 

Edilkamin is een Italiaans kachelmerk dat zich toelegt op de productie van hoogwaardige, innovatieve en energiezuinige kachels. Het bedrijf is opgericht in 1963 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd in de kachelindustrie, zowel in Italië als internationaal.

 

Edilkamin biedt een breed scala aan kachels, waaronder houtkachels, pelletkachels en gaskachels, met verschillende ontwerpen en afwerkingsopties om aan de wensen en behoeften van klanten te voldoen. De kachels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals gietijzer en staal, en zijn ontworpen om een lange levensduur te hebben.

 

Een belangrijk kenmerk van Edilkamin kachels is hun energie-efficiëntie. Veel van hun kachels zijn voorzien van geavanceerde technologieën die het mogelijk maken om de warmte die ze genereren optimaal te benutten, waardoor ze minder energie verbruiken en minder schadelijke stoffen uitstoten dan veel andere kachels op de markt. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met geavanceerde software die het mogelijk maakt om de temperatuur en het verbruik te regelen met behulp van een smartphone of tablet.

 

Edilkamin heeft ook aandacht voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven geïmplementeerd om zijn productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Het bedrijf gebruikt bijvoorbeeld alleen houtpellets die afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen en heeft geïnvesteerd in zonne-energie om zijn fabrieken van stroom te voorzien.

 

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Edilkamin en het bedrijf biedt uitstekende after-sales service, inclusief technische ondersteuning, reserveonderdelen en reparatiediensten. Edilkamin is een toonaangevend merk in de kachelindustrie en biedt klanten hoogwaardige kachels die zowel duurzaam als energie-efficiënt zijn.

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »