TermaTech

 

TermaTech houtkachels

 

Bij Bacor Houtkachels vindt u een groot assortiment aan TermaTech houtkachels. Zowel oude series als de allernieuwste TT80 serie bevinden zich in ons assortiment. Het merk produceert effectieve en elegante houtkachels in een stijlvol Scandinavisch design. Een TermaTech kachel is een fraai meubel dat warmte afgeeft en mooi aansluit bij de rest van het interieur.

 

“TermaTech houtkachels: warmte en gezelligheid met zuivere lijnen.”

Waarom een TermaTech houtkachel kopen bij Bacor Houtkachels?

  • ✅ Goedkoopste van Nederland
  • ✅ Eigen installatieteam
  • ✅ Eerlijk en vakkundig advies
  • ✅ Bezorging in heel Nederland
  • ✅ Gratis bezorging vanaf €1000-,

Bekijk het ruime assortiment en maak kennis met de specifieke series en modellen. U vindt bij elk model een heldere omschrijving en aanvullende informatie. Wanneer u persoonlijk advies wilt inwinnen mag u gerust contact met ons opnemen.

Hoog warmterendement en oerdegelijke kwaliteit

TermaTech is een fabrikant van houtkachels en aanverwante materialen afkomstig uit Denemarken. De houtkachels van TermaTech blinken uit in ultiem comfort, gebruiksvriendelijkheid, oerdegelijke kwaliteit en hoog rendement. Bovendien voldoen de kachels aan de strengste Europese eisen op het gebied van duurzame schone verbranding. Kortom: kwaliteit in een modern en minimalistisch design.

Een greep uit ons TermaTech assortiment

De TermaTech TT20 is het slanke basismodel van de TT20 serie en daardoor zeer betaalbaar. Het heeft een rendement van minimaal 83%. De houtkachel kent een eenvoudige bediening wat bijvullen veilig en gemakkelijk maakt.

 

Een TermaTech TT20s is een plaatstalen houtkachel uitgevoerd met elegante en massieve speksteen bekleding. Speksteen neemt de warmte langzaam op en geeft de opgeslagen warmte weer af. Duurzaam verwarmen met meer sfeer. Dit met een rendement van minimaal 83,4%.

 

Het model TermaTech TT21R is een upgrade gebaseerd op de TT20 serie en gebouwd voor de moderne consument. Het grootste verschil is de ellipsvormige stam, maar dan vormgegeven met gietijzeren bovenkant en bijbehorend convectierooster. Dit met een rendement van minimaal 83%.

Vraag persoonlijk advies aan

Welk model u uiteindelijk kiest: elke TermaTech houtkachel is een lust voor het oog, beter voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Plaats vandaag nog een bestelling of neem contact met ons op als u persoonlijk advies wenst. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Werkemdam. Wij vertellen u graag meer over de verschillende series en modellen.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »