TermaTech

 

TermaTech houtkachel bestellen, zoals de TT20 of een van de andere kachels? In het assortiment van Bacor Houtkachels vindt u een verscheidenheid aan houtkachels van dit kwalitatieve merk. De houtkachels van dit merk staan garant voor een mooi samenspel van rendement, kwaliteit en esthetiek. Hij is een lust voor het oog, voor uw portemonnee en voor het milieu.

Bovendien beschikken de TermaTech houtkachels die u bij ons kunt bestellen over een lange levensduur en zijn de kachels gemaakt van de beste materialen. Bekijk de verschillende houtkachels uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop.

TermaTech

TermaTech is een Deense fabrikant van houtkachels, maar ook van diverse andere benodigdheden. De houtkachels zijn stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit, en beschikken over een vriendelijk prijskaartje. Bovendien zorgen ze voor een hoog rendement en beschikken ze over een mooi vuurbeeld, waardoor ze de woonkamer nog meer sfeer geven. Door de jaren heen zijn inmiddels meer dan 2500 houtkachel modellen op de markt gebracht en door heel Europa verkocht, waaronder de TT20.

Gebruiks- en milieuvriendelijk

Dat de houtkachels van dit merk populair zijn, is niet zo vreemd. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook nog eens zeer gebruiks- en milieuvriendelijk. Het merk produceert effectieve en elegante houtkachels in een stijlvol Scandinavisch design. Wist u dat de TermaTech kachels voldoen aan de strengste Europese eisen op het gebied van duurzame schone verbranding? Oftewel, een TermaTech kachel is een fraai meubel dat warmte afgeeft en mooi aansluit bij de rest van het interieur.

Waarom TermaTech kachel bestellen bij Bacor Houtkachels?

Waarom een TermaTech kachel bestellen bij Bacor Houtkachels? De voordelen op een rij:

  • ✅ Goedkoopste van Nederland
  • ✅ Eigen installatieteam
  • ✅ Eerlijk en vakkundig advies
  • ✅ Bezorging in heel Nederland
  • ✅ Gratis bezorging vanaf €1000-,

Een greep uit ons TermaTech assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende TermaTech houtkachels. Zowel oude series als de allernieuwste TT80 serie bevinden zich in ons assortiment. Een TermaTech TT20s is een plaatstalen houtkachel uitgevoerd met elegante en massieve speksteen bekleding. Speksteen neemt de warmte van de TermaTech TT20 langzaam op en geeft de opgeslagen warmte weer af. Investeren in deze houtkachel betekent duurzaam verwarmen met meer sfeer. Dit met een rendement van minimaal 83,4%.

 

Het model TermaTech TT21R is een upgrade gebaseerd op de TT20 serie en gebouwd voor de moderne consument. Het grootste verschil tussen de TT21R en de TT20 is de ellipsvormige stam, maar dan vormgegeven met gietijzeren bovenkant en bijbehorend convectierooster. Dit met een rendement van minimaal 83%.

Schaf een TermaTech houtkachel aan

Bekijk de verschillende TermaTech kachels uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Welk model u uiteindelijk kiest: elke TermaTech houtkachel is een lust voor het oog, beter voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Plaats vandaag nog een bestelling of neem contact met ons op als u persoonlijk advies wenst. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Werkemdam. Wij vertellen u graag meer over de verschillende series en kachels. In ons assortiment vindt u ook houtkachels van andere merken, waaronder van Bullerjan.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »