TermaTech

Plaatstalen houtkachel Termatech TT21R /3-7 kW


Deze plaatstalen houtkachel TT21R /3-7 kW met zijn fraaie en elegante uitstraling, verwarmt op een duurzame manier uw huis. Dit met een rendement van minimaal 83%. Deze kachel staat opgesteld in onze showroom.

Merk: TermaTech

Voor de moderne consument

Bent u benieuwd naar de voordelen van de plaatstalen houtkachel TermaTech TT21R  /3-7 kW? Deze houtkachel van het merk TermaTech komt uit de TT21-serie. Deze serie stijlvolle houtkachels is gebouwd voor de moderne consument. Centraal staan een handige bediening, fraaie gietijzeren onderdelen en dat allemaal verpakt in een stijlvol en tijdloos Scandinavisch design. En het fijne? Deze serie is nog zeer redelijk geprijsd ook. 

De upgrade van de TT20-serie

Dit model is een upgrade gebaseerd op de TT20-serie. Het grote verschil? De ellipsvormige 'stam', maar dan nu volledig vormgegeven met gietijzeren bovenkant en bijbehorend gietijzeren convectierooster.  Dit model blinkt uit met een groter en hoger 'koud' handvat dat gesloten wordt middels twee warmtebestendige magneten. Dit maakt dat deze houtkachel geen beweegbare onderdelen in de deurconstructie heeft, wat de levensduur van de kachel ten goede doet. De kachel is uiteraard voorzien van energielabel A+.

Eigenschappen TermaTech TT21R

Deze onderhoudsvrije houtkachel heeft de volgende eigenschappen:


- Afmeting: 519x412x1073 (bxdxh) 
- Gewicht: 121kg
- Diameter pijpaansluiting: 150mm (boven en achter-aansluiting)
- Aslade
- Asbestvrij
- Voldoet aan de EU norm (EN 13240)
- 5 jaar garantie

Deze elegante plaatstalen houtkachel TermaTech TT21R  /3-7 kW met zijn fraaie uitstraling, verwarmt op een duurzame manier uw huis (30 - 120 m2). Dit met een rendement van 83,4%.

Het cleanburn systeem zorgt voor een schone ruit, daardoor blijft er vrij zicht op het sfeervolle vlammenspel.

Onze plaatstalen houtkachels voldoen aan de Europese regelgeving.
Deze kachel staat opgesteld in onze showroom.

Onderhoudsvrij en zeer functioneel

De TermaTech TT21R kachel heeft een hoge luchtdichtheid en het kan daarom nodig zijn om een externe verselucht toevoer op de kachel aan te sluiten. Vraag hier gerust naar aan één van onze medewerkers, zodat zij u goed kunnen adviseren voor de toepassing in uw situatie/woonkamer. Verder heeft de TT21R maar weinig onderhoud nodig dankzij het optimaal bedieningscomfort en de gemakkelijke en schone manier waarop de asla verwijderd en geleegd kan worden.

TermaTech TT21R houtkachel bestellen?

Heeft u interesse in de TT21R houtkachel van TermaTech? U kunt deze kachel direct voordelig bestellen en een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over dit model? Laat het ons gerust weten, we helpen u graag al uw vragen te beantwoorden. Ook als u graag een aantal modellen wilt vergelijken, helpen wij u graag inzichtelijk maken wat de verschillen en voordelen van elk model zijn.

Wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 52 310 174.

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »