TermaTech

Plaatstalen houtkachel TermaTech TT22RP /5-10kW


Deze plaatstalen houtkachel TT22RP /5-10 kW onderscheidt zich door een opvallende visuele lichtheid in zijn uiterlijk. En verwarmt op een duurzame manier uw huis. Dit met een rendement van minimaal 82%.

Merk: TermaTech

De TT22RP maakt deel uit van de TT22-serie, maar onderscheidt zich door een opvallende visuele lichtheid in zijn uiterlijk. De brede gietijzeren voet waarborgt de stabiliteit van de kachel en zorgt tegelijkertijd voor een harmonieus design.
De buitenste zijkanten van de kachel zijn afgerond, zodat het lichte uiterlijk door de zachte vormen nog meer benadrukt wordt.

De houtkachel heeft een bijna zwevend voorkomen, wat vooral te danken is aan de sokkel, die tegelijkertijd de geïntegreerde aansluiting voor verse lucht verbergt.

Samen met de sokkel biedt de brede gietijzeren voet de kachel 100% stabiliteit. Ook kan hij worden bijgesteld, om eventuele oneffenheden in de vloer te compenseren.
De TT22RP is uniek wat zijn uiterlijk betreft, door de combinatie van de grote brandkamer, het compacte gietijzeren design, het panoramische uitzicht en de elegante lichtheid.

 

Plaatstalen houtkachel 
TermaTech TT22RP  /5-10kW 


- Afmeting: 756x476x1006 (bxdxh) 
- Gewicht: 205kg
- Diameter pijpaansluiting: 150mm (boven en achter-aansluiting)
- Aslade
- Asbestvrij
- Voldoet aan de EU norm (EN 13240)
- 5 jaar garantie

Plaatstalen houtkachel TermaTech TT22RP met zijn fraaie uitstraling, verwarmt op een duurzame manier uw huis. Dit met een rendement van minimaal 82%. 

Het cleanburn systeem zorgt voor een schone ruit, daardoor blijft er vrij zicht op het sfeervolle vlammenspel.

Onze plaatstalen houtkachels voldoen aan de Europese regelgeving.

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »