Pelletkachel Tilburg

Pelletkachel in omgeving Tilburg kopen

Zou u graag met een mooie pelletkachel in Tilburg uw woning verwarmen? Als u dit graag op een milieuvriendelijke wijze wilt doen, dan is een pelletkachel zeker een goede keuze. Met een pelletkachel kunt u uw woning of bedrijfspand namelijk gasloos verwarmen. De kachel brandt op houten pellets (kleine stukjes geperste houtkorrels). Hierdoor heeft u een CO2vrije kringloop in de ruimte(s). Dit is zeer kostenbesparend. Op deze manier is het kopen van een pelletkachel snel terugverdiend en een mooi milieuvriendelijke investering!

Wilt u een pelletkachel in omgeving Tilburg aanschaffen? Kom dan gerust langs in de showroom van Bacor Houtkachels. Bekijk ons aanbod en laat u adviseren. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via 06 52 310 174.

Pelletkachel Dordrecht

 

 

 

De werking van een pelletkachel

Een pelletkachel werkt op de verbranding van kleine stukjes geperste houtkorrels. De houtkorrels zijn gemaakt van 100% hout en daarmee is de kringloop CO2-vrij. De pellets worden automatisch bijgevuld vanuit een voorraadruimte in de pelletkachel. Het regelen van de temperatuur gaat via een thermostaat, alsook het aan- en uitzetten van de kachel. U kunt prima de temperatuur nauwkeurig afstellen met een pelletkachel, in tegenstelling tot wat veel mensen denken.

 

De rookgassen die worden geproduceerd bij de verbranding van de pellets kunnen op diverse manieren afgevoerd worden. De juiste optie hangt af van de situatie in uw woning of bedrijfspand. Wij adviseren u hier graag over. Ten opzichte van een gewone houtkachel is een pelletkachel aanschaffen een zeer milieubewuste keuze.

 

Palletkachels in Dordrecht

 

 

 

 

 

Subsidie pelletkachels

Wat heeft Bacor Houtkachels te bieden?

  • Pelletkachel, houtkachels, rookkanalen en installaties
  • Goedkoopste van heel Nederland
  • Eigen installatieteam
  • Eerlijk en vakkundig advies op maat
  • Direct leverbare kachels en rookkanalen
  • Bezorging in heel het land
  • Gratis bezorging vanaf €1000,-

Bezoek onze showroom voor pelletkachels nabij Tilburg en ontvang meer informatie over ons assortiment!

 

 

 

Pelletkachel kopen die bij jouw thuis past

Naast dat een pelletkachel milieuvriendelijk en kostenbesparend is, brengt deze veelzijdige verwarmer u nog meer. De tijd dat een pelletkachel een groot, lomp voorwerp in uw huis was, is allang voorbij. Bij Bacor Houtkachels bieden we de meest uiteenlopende modellen en merken aan. Ga bijvoorbeeld voor een rode of witte uitvoering.

Er zijn ook pelletkachels met diverse moderne opties, denk aan: een op WiFi te gebruiken afstandsbediening, een auto-clean functie of een variant die extra stil is. Ook aan het uiterlijk is gedacht. Wanneer u niet een te opvallende pelletkachel in uw woonkamer wilt hebben, dan zijn er meerdere smallere varianten. Voor ieder wat wils. Bekijk alle modellen op onze website of laat u uitgebreid adviseren door onze medewerkers in de showroom nabij Tilburg.

Bezoek onze showroom nabij Tilburg

Indien u voor het kopen van een pelletkachel eerst met eigen ogen wilt zien hoe de kachel werkt, heten we u van harte welkom in onze showroom. Bacor Houtkachels beschikt over een eigen showroom in Werkendam, nabij Tilburg. In de showroom zijn onder andere pelletkachels werkend opgesteld, zodat u echt kunt ervaren hoe de pelletkachel verwarmt en werkt. Wij hebben onze producten ontworpen, getest en gemaakt in een Scandinavisch klimaat (Zweden) om de meest efficiënte warmteproductie te creëren.

 

In onze showroom krijgt u advies op maat, dus afgestemd op uw situatie. Wij verkopen enkel pelletkachels in Tilburg en omgeving van een uitstekende kwaliteit. Onze kachels kunnen dienen als gasloze voorzieningen voor verwarming. Ervaar het zelf en kom langs in de showroom aan de Ir. Lelystraat 1a (op navigatie: Hulsenboschstraat 25).

 

Pelletkachel in Dordrecht

Pelletkachel kopen bij Bacor Houtkachels

Als u geïnteresseerd bent in een pelletkachel in Tilburg, kunt u altijd bij ons langskomen of contact met ons opnemen voor meer informatie en vrijblijvend advies. Onze adviseurs staan voor u klaar bij vragen over het kopen van een pelletkachel. Wenst u direct een offerte om pelletkachels of andere opties te vergelijken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 52 310 174.

Ook kunt u een bericht sturen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Woont u in Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom? Dan kunt u ook onze showroom bezoeken. 

Ir. Lelystraat 1a
4251 LS  Werkendam    

Navigatie: Tegenover Hulsenboschstraat 25, Werkendam

Bacor Houtkachels, Werkendam (NB)

Bezoek vrijblijvend onze kachelshow:

 
Vrijdag : 16.00 - 20.00
Zaterdag : 10.00 - 17.00
   
Doordeweeks op afspraak, bel ons:
 
Tel.  06- 52 310 174 : Evert Bakker
 
 
Wij showen dan onze modellen, zodat u ze ook brandend kunt zien.
Voel zelf de behaaglijke warmte en proef de sfeer die een houtkachel brengt.
 
Welkom. De koffie staat klaar!
 
 
 
 
 
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »