Pelletkachel Tilburg

Pelletkachel in omgeving Tilburg kopen

Een mooie pelletkachel uw woning in Tilburg laten verwarmen? Als u dit graag op een milieuvriendelijke wijze wilt doen, dan is een pelletkachel zeker een goede keuze. Met een pelletkachel kunt u uw woning of bedrijfspand in Tilburg namelijk gasloos verwarmen. De kachel brandt op houten pellets (kleine stukjes geperste houtkorrels). Hierdoor heeft u een CO2 vrije kringloop in de ruimte(s). Hier bespaart u veel kosten mee. Op deze manier is het kopen van een pelletkachel snel terugverdiend en een mooie milieuvriendelijke investering!

 

Wilt u een pelletkachel in omgeving Tilburg aanschaffen? Kom dan gerust langs in de showroom van Bacor Houtkachels. Bekijk ons aanbod en laat u adviseren door ervaren specialisten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via 06 52 310 174.

Pelletkachel Dordrecht

 

 

 

De werking van een pelletkachel

Een pelletkachel werkt op de verbranding van kleine stukjes geperste houtkorrels. De houtkorrels zijn gemaakt van 100% hout en daarmee is de kringloop CO2-vrij. De pellets worden automatisch bijgevuld vanuit een voorraadruimte in de pelletkachel. Het regelen van de temperatuur gaat via een thermostaat, net als het aan- en uitzetten van de kachel. U kunt prima de temperatuur nauwkeurig afstellen met een pelletkachel, in tegenstelling tot wat veel mensen denken.

 

De rookgassen die worden geproduceerd bij de verbranding van de pellets kunnen op diverse manieren afgevoerd worden. De juiste optie hangt af van de situatie in uw woning of bedrijfspand in Tilburg. Wij adviseren u hier graag over in onze showroom te Werkendam. Vergeleken met een gewone houtkachel is een pelletkachel in Tilburg aanschaffen een zeer milieubewuste keuze.

 

Fijne extra verwarming

Is uw woning slecht, matig of onvoldoende geïsoleerd? Zeker in de koude wintermaanden is dat heel onprettig en snakken we naar manieren om onze woningen extra te verwarmen. Het liefst duurzaam en op een zo goedkoop mogelijke manier. Een pelletkachel is dan een goede oplossing. Het verbrandt kleine stukjes geperste houtkorrels, goed voor het milieu. De warme lucht die in de woonkamer wordt geblazen voelt dan nog fijner!

 

Wat er nodig is voor de installatie

Voor de installatie is er goed werkend rookkanaal nodig. Daarom controleren we eerst uw huidige rookkanaal of het wel geschikt is voor een pelletkachel. Zo nodig passen we het aan of installeren we een nieuw rookkanaal. Weet u niet zeker of uw rookkanaal bestemd is voor de rook van een pelletkachel? Kom dan op bezoek in onze showroom en neem foto’s en/of tekeningen en afmetingen mee. Wij kunnen u dan adviseren over de mogelijkheden bij u thuis. U kunt ook een offerte aanvragen via de website.

 

Palletkachels in Dordrecht

 

 

 

 

 

Subsidie pelletkachels

Wat heeft Bacor Houtkachels te bieden?

  • Pelletkachel, houtkachels, rookkanalen en installaties
  • Goedkoopste leverancier van heel Nederland
  • Eigen installatieteam
  • Eerlijk en vakkundig advies op maat
  • Direct leverbare kachels en rookkanalen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Gratis bezorging vanaf € 1000,-

Bezoek onze showroom voor pelletkachels nabij Tilburg en ontvang meer informatie over ons assortiment!

 

 

 

Pelletkachel kopen die bij uw huis past

Naast dat een pelletkachel milieuvriendelijk en kostenbesparend is, brengt deze veelzijdige verwarmer u nog meer. De tijd dat een pelletkachel een groot, lomp voorwerp in uw huis was, is allang voorbij. Bij Bacor Houtkachels bieden we de meest uiteenlopende modellen en merken aan. Ga bijvoorbeeld voor een rode of witte uitvoering.

 

Er zijn ook pelletkachels met diverse moderne opties, denk aan: een op Wifi te gebruiken afstandsbediening, een auto-clean functie of een variant die extra stil is. Ook aan het uiterlijk is gedacht. Wanneer u niet een te opvallende pelletkachel in uw woonkamer wilt hebben, dan zijn er meerdere smallere varianten. Voor ieder wat wils dus! Bekijk alle modellen op onze website of laat u uitgebreid adviseren door onze medewerkers in de showroom nabij Tilburg.

 

Toonaangevende merken

In ons assortiment bevinden zich pelletkachels van verschillende toonaangevende merken. Zo hebben we kachels van hoogstaande merken als Bullerjan, EdilKamin, Green Nordic Comfort (GNC), TermaTech, Ravelli, Duroflame en Dovre. De pelletkachels van EdilKamin worden gemaakt in Italië met talrijke oplossingen op gebied van vermogen, afmetingen en stijl. Een EdilKamin kachel heeft een gietijzeren constructie, een glazen deur en heeft ook een automatische ontsteker en een zelfreinigende functie.

 

Bezoek onze showroom met pelletkachels nabij Tilburg

Indien u voor het kopen van een pelletkachel in Tilburg eerst met eigen ogen wilt zien hoe de kachel werkt, heten we u van harte welkom in onze showroom. Bacor Houtkachels beschikt over een eigen showroom in Werkendam, in de buurt van Tilburg. In onze showroom zijn onder andere pelletkachels werkend opgesteld, zodat u echt kunt ervaren hoe de pelletkachel verwarmt en werkt. Wij hebben onze producten ontworpen, getest en gemaakt in een Scandinavisch klimaat (Zweden) om de meest efficiënte warmteproductie te creëren.

 

In onze showroom krijgt u advies op maat, afgestemd op uw situatie. Wij verkopen enkel pelletkachels in Tilburg en omgeving van een uitstekende kwaliteit. Onze kachels kunnen dienen als gasloze voorzieningen voor verwarming. Ervaar het zelf en kom langs in de showroom aan de Ir. Lelystraat 1a (op navigatie: Hulsenboschstraat 25).

 

Pelletkachel in Dordrecht

Pelletkachel in Tilburg kopen bij Bacor Houtkachels

Als u geïnteresseerd bent in een pelletkachel in Tilburg, kunt u altijd bij ons langskomen of contact met ons opnemen voor meer informatie en vrijblijvend advies. Onze adviseurs staan voor u klaar bij vragen over het kopen van een pelletkachel. Wenst u direct een offerte om pelletkachels of andere opties te vergelijken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 52 310 174. Ook kunt u een bericht sturen door het contactformulier op onze website in te vullen.

 

Woont u in de plaatsen Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom? Dan kunt u ook onze showroom bezoeken. 

 

Ir. Lelystraat 1a
4251 LS  Werkendam    

Navigatie: Tegenover Hulsenboschstraat 25, Werkendam

Bacor Houtkachels, Werkendam (NB)

Bezoek vrijblijvend onze kachelshow:

 
Vrijdag : 16.00 - 20.00
Zaterdag : 10.00 - 17.00
   
Doordeweeks op afspraak, bel ons:
 
Tel.  06- 52 310 174 : Evert Bakker
 
 
Wij showen dan onze modellen, zodat u ze ook brandend kunt zien.
Voel zelf de behaaglijke warmte en proef de sfeer die een houtkachel brengt.
 
Welkom. De koffie staat klaar!
 
 
 
 
 
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »