Pelletkachel Tilburg

Pelletkachel in omgeving Tilburg kopen

Zou u graag met een mooie pelletkachel in Tilburg uw woning verwarmen? Als u dit graag op een milieuvriendelijke wijze wilt doen, dan is een pelletkachel zeker een goede keuze. Met een pelletkachel kunt u uw woning of bedrijfspand namelijk gasloos verwarmen. De kachel brandt op houten pellets (kleine stukjes geperste houtkorrels). Hierdoor heeft u een CO2vrije kringloop in de ruimte(s). Dit is zeer kostenbesparend en u kunt er ook nog eens een subsidie voor krijgen wanneer u een pelletkachel voor in Tilburg koopt. Op deze manier is het kopen van een pelletkachel snel terugverdiend en een mooi milieuvriendelijke investering!

 

Wilt u een pelletkachel in omgeving Tilburg aanschaffen? Kom dan gerust langs in de showroom van Bacor Houtkachels. Bekijk ons aanbod en laat u adviseren. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via 06 52 310 174.

Pelletkachel Dordrecht

 

 

 

De werking van een pelletkachel

Een pelletkachel werkt op de verbranding van kleine stukjes geperste houtkorrels. De houtkorrels zijn gemaakt van 100% hout en daarmee is de kringloop CO2-vrij. De pellets worden automatisch bijgevuld vanuit een voorraadruimte in de pelletkachel. Het regelen van de temperatuur gaat via een thermostaat, alsook het aan- en uitzetten van de kachel. U kunt prima de temperatuur nauwkeurig afstellen met een pelletkachel, in tegenstelling tot wat veel mensen denken.

 

De rookgassen die worden geproduceerd bij de verbranding van de pellets kunnen op diverse manieren afgevoerd worden. De juiste optie hangt af van de situatie in uw woning of bedrijfspand. Wij adviseren u hier graag over. Ten opzichte van een gewone houtkachel is een pelletkachel aanschaffen een zeer milieubewuste keuze.

 

Palletkachels in Dordrecht

 

 

 

Hoe zit het met de subsidie voor mijn pelletkachel?

Als u een pelletkachel in Tilburg wilt kopen, kunt u terecht bij ons. Bij ons koopt u een pelletkachel van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarbovenop ontvangt u (onder bepaalde voorwaarden) een subsidie van de Nederlandse overheid. Waarom? De Nederlandse overheid stimuleert graag het gebruik van duurzame energie en daar valt een pelletkachel absoluut onder. Met de subsidiëring wordt de aanschaf van een pelletkachel aantrekkelijker en kunnen we Nederland een stukje milieuvriendelijker maken als pelletkachel gebruikers. Uw gasloze verwarming kan hieraan bedragen middels de pelletkachel verwarming!

 

Maar om hoeveel subsidie gaat het dan precies? Het totale bedrag dat u ontvangt hangt af van het type kachel dat u aanschaft. Het minimale bedrag is €500,-. Dit zijn de subsidies voor de volgende soort kachels:

  1. Luchtpelletkachels (vanaf €500 subsidie)
  2. CV pelletkachels (vanaf €1.400 subsidie)
  3. Pelletketels (vanaf €2.500 subsidie)

Wilt u meer weten over de subsidie? Kijk dan gerust op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie.

 

Subsidie pelletkachels

Wat heeft Bacor Houtkachels te bieden?

  • Pelletkachel, houtkachels, rookkanalen en installaties
  • Goedkoopste van heel Nederland
  • Eigen installatieteam
  • Eerlijk en vakkundig advies op maat
  • Direct leverbare kachels en rookkanalen
  • Bezorging in heel het land
  • Gratis bezorging vanaf €1000,-

 

 

 

Bezoek onze showroom nabij Tilburg

Indien u voor het kopen van een pelletkachel eerst met eigen ogen wilt zien hoe de kachel werkt, heten we u van harte welkom in onze showroom. Bacor Houtkachels beschikt over een eigen showroom in Werkendam, nabij Tilburg. In de showroom zijn onder andere pelletkachels werkend opgesteld, zodat u echt kunt ervaren hoe de pelletkachel verwarmt en werkt. Wij hebben onze producten ontworpen, getest en gemaakt in een Scandinavisch klimaat (Zweden) om de meest efficiënte warmteproductie te creëren.

 

In onze showroom krijgt u advies op maat, dus afgestemd op uw situatie. Wij verkopen enkel pelletkachels in Tilburg en omgeving van een uitstekende kwaliteit. Onze kachels kunnen dienen als gasloze voorzieningen voor verwarming. Ervaar het zelf en kom langs in de showroom aan de Ir. Lelystraat 1a (op navigatie: Hulsenboschstraat 25).

 

Pelletkachel in Dordrecht

pelletkachel bij Bacor Houtkachels kopen

Als u geïnteresseerd bent in een pelletkachel in Tilburg, kunt u altijd bij ons langskomen of contact met ons opnemen voor meer informatie en vrijblijvend advies. Onze adviseurs staan voor u klaar bij vragen over het kopen van een pelletkachel. Wenst u direct een offerte om pelletkachels of andere opties te vergelijken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 52 310 174.

Ook kunt u een bericht sturen door het contactformulier op onze website in te vullen.

 

Ir. Lelystraat 1a
4251 LS  Werkendam    

Navigatie: Tegenover Hulsenboschstraat 25, Werkendam

Bacor Houtkachels, Werkendam (NB)

Bezoek vrijblijvend onze kachelshow:

 
Vrijdag : 16.00 - 20.00
Zaterdag : 10.00 - 17.00
   
Doordeweeks op afspraak, bel ons:
 
Tel.  06- 52 310 174 : Evert Bakker
Tel.  06- 53 291 984 : Paul Cornet
 
Wij showen dan onze modellen, zodat u ze ook brandend kunt zien.
Voel zelf de behaaglijke warmte en proef de sfeer die een houtkachel brengt.
 
Welkom. De koffie staat klaar!
 
 
 
 
 
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media