Charlton & Jenrick

Charlton & Jenrick is een Brits kachelmerk dat sinds 1986 actief is en gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige houtkachels, multi-fuel kachels, gashaarden, elektrische haarden en haardomlijstingen.

 

Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve en vooruitstrevende kachelmerken in het Verenigd Koninkrijk en is bekend om zijn gebruik van geavanceerde technologieën en materialen. Charlton & Jenrick heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn innovatieve producten en design.

 

Een belangrijk kenmerk van de kachels van Charlton & Jenrick is hun hoge energie-efficiëntie. Veel van hun producten hebben de hoogste efficiëntieclassificaties op de markt, wat betekent dat ze warmte genereren met een minimaal brandstofverbruik en een lage uitstoot van schadelijke stoffen hebben.

 

Charlton & Jenrick biedt een breed scala aan producten die geschikt zijn voor verschillende soorten interieurs en verwarmingsbehoeften. Het bedrijf biedt ook een uitstekende after-sales service, inclusief reserveonderdelen, reparatiediensten en technische ondersteuning.

 

Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en verantwoord ondernemen en heeft zich gecommitteerd aan het verminderen van de milieueffecten van zijn activiteiten en producten. Ze gebruiken alleen duurzame materialen en nemen maatregelen om hun CO2-uitstoot te verminderen.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »