Pelletkachel Breda

Pelletkachel in Breda kopen

Wilt u een houtkachel of pelletkachel in Breda kopen? Bij Bacor Houtkachels vindt u een ruim assortiment waarmee u uw woning of bedrijfspand kunt verwarmen zonder gas. Een pelletkachel is een stuk milieuvriendelijker dan mensen vaak denken. Bij Bacor Houtkachels in Breda vertellen we u graag alles over de voordelen van een pelletkachel. U bent van harte welkom in onze showroom!

Bekijk ons assortiment aan kachels. Welke past het beste in uw interieur? Vind de kachel naar uw wensen. Komt u er niet helemaal uit bij de keuze van uw kachel? Onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen.

 

 

Pelletkachel Dordrecht

De voordelen van een pelletkachel in Breda kopen

Een pelletkachel kent verschillende voordelen. De kachel of pelletkachel werkt op pelletskorrels. Door deze te verbranden ontstaat er warmte. Deze pelletskorrels zorgen voor een CO2 vrije, milieu vriendelijke verbranding. Dit scheelt u hierdoor tevens stookkosten. Zoekt u naar een milieuvriendelijke pelletkachel in Breda of omgeving? Bij Bacor Houtkachels koopt u pelletkachels met of zonder cv aansluiting van een hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen.

 1. Efficiëntie: Pelletkachels zijn zeer efficiënt in het omzetten van de pellets in warmte. De pellets worden op een gecontroleerde manier verbrand, waardoor er minder afval en rook ontstaat.
 2. Milieuvriendelijk: Pellets zijn gemaakt van houtafval en zijn een hernieuwbare energiebron. Het gebruik van pellets in plaats van fossiele brandstoffen vermindert de uitstoot van broeikasgassen.
 3. Gemakkelijk te gebruiken: Pelletkachels zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. De kachel regelt de toevoer van pellets automatisch. U hoeft ze alleen toe te voegen aan de kachel zelf.
 4. Controle over de temperatuur: Pelletkachels hebben vaak een thermostaat waarmee u de temperatuur in de kamer kunt regelen. Hierdoor kunt u de warmteafgifte van de kachel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.
 5. Kostenbesparend: Hoewel de initiële kosten van een pelletkachel hoger kunnen zijn dan die van een traditionele houtkachel, zijn de brandstofkosten over het algemeen lager. Pellets zijn over het algemeen goedkoper dan gas of elektriciteit en door de efficiëntie van de kachel heeft u minder pellets nodig om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren.
 6. Veiligheid: Pelletkachels zijn veiliger dan traditionele houtkachels omdat ze minder rook en as produceren.

 

Palletkachels in Dordrecht

 

Wanneer is een pelletkachel handig?

Een pelletkachel cv of pelletketel is uitermate geschikt om duurzaam uw woning te verwarmen. Is uw woning slecht, matig of onvoldoende geïsoleerd en u heeft geen mogelijkheden dit aan te passen? Dan kan een pelletkachel cv of pelletketel een goede oplossing zijn. Als u graag bewust stookt en minder CO2 wilt uitstoten met uw huishouden, dan is een pelletkachel in Breda aanschaffen ook zeker een bewuste, groene keuze. Een pelletkachel CV of pelletketel verbrandt kleine stukjes geperste houtkorrels. De houtkorrels worden gemaakt van 100% hout en zorgen voor een CO2 vrije kringloop.Bij Bacor Houtkachels en pelletkachels in Breda bieden we diverse oplossingen om uw woning te verwarmen. Bekijk ons aanbod op de website of kom eens langs in onze showroom. Neem voor meer informatie gerust contact op via email of door te bellen naar 06 52 310 174.


Wat is het verschil tussen een pelletkachel en een houtkachel?

Waarom zou u een pelletkachel kopen in plaats van een traditionele houtkachel? Om hier een goede keus in te maken, zal het verschil tussen beiden duidelijk moeten zijn. Een pelletkachel werkt op pellets, kleine samengeperste houtkorrels, terwijl een houtkachel brandt op houtblokken. Pelletkachels zijn doorgaans efficiënter en makkelijker te bedienen dan houtkachels. Pellets zijn ook minder milieubelastend en produceren minder as en rook dan houtblokken. Houtkachels zijn echter goedkoper in gebruik en kunnen grotere stukken hout verbranden, waardoor ze langer branden.

 

Subsidie pelletkachels

 

Kom naar onze showroom vlakbij Breda

Wilt u zelf zien hoe een pelletkachel werkt, hoe de warmte aanvoelt en weten uit welke soorten en modellen u kunt kiezen? Kom dan gerust langs in onze showroom! Bacor Kachels beschikt over een uitgebreide showroom nabij Breda in Werkendam aan de Ir. Lelystraat 1a (op navigatie: Hulsenboschstraat 25). In de showroom zijn veel van onze pelletkachels werkend opgesteld, zodat u echt een beeld krijgt van de werking.
Wat mag u van Bacor Houtkachels verwachten?

 • Ontworpen, getest en gemaakt in Europa
 • Gasloze verwarming met pelletkachel cv of pelletketel
 • Goede kwaliteit, lage prijs
 • Eenvoudige installatie
 • Advies op maat, afgestemd op uw situatie
 • Eigen installatieteam
 • Showroom nabij Breda waar de pelletkachel(s) en pelletketel(s) werkend te zien zijn

Pelletkachel in Dordrecht

Hoe werkt een pelletkachel?

Ten opzichte van een gewone houtkachel is het kopen van een pelletkachel in Breda een zeer milieubewuste keuze. De pelletkachel en pelletketel zorgen namelijk voor warmte door pelletkorrels te verbranden. De pellets worden bijgevuld vanuit de pelletbunker. De temperatuur in huis wordt geregeld door een thermostaat aanwezig in de pelletkachel, software regelt het starten en uitschakelen van de kachel.

 

Voor de installatie sluit onze installateur de pelletkachel aan op een rookkanaal. Voordat we dit doen, controleren wij het huidige rookkanaal, waar nodig passen we het aan of installeren we een nieuw rookkanaal. Als u foto’s en/of tekeningen en afmetingen meeneemt tijdens uw bezoek kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden bij u thuis. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Met een pelletkachel uw huis verwarmen zonder gas

Ideaal aan een pelletkachel is dat ruimtes worden opgewarmd door warme lucht af te geven, net zoals dat bij een houtkachel gebeurt. Hiermee kunt u een woning of pand gedeeltelijk verwarmen en dat scheelt, aangezien u toch niet overal tegelijk diezelfde warmte hoeft te hebben. Wilt u dit juist wel? Dan kan de pelletketel of pelletkachel cv aangesloten worden op de centrale verwarmingsinstallatie. De pelletketel of pelletkachel cv vervangt dan de cv-ketel en verwarmt de centrale verwarming van uw huis of bedrijfsruimte.

 

Door van een gas- butaan- of olieketel over te stappen naar een pelletkachel, pelletketel of pelletkachel cv kunt u tot 50% van uw stookkosten besparen. Hierdoor is de terugverdientijd kort. Onze leveranciers hebben veel ervaring met het produceren van energiezuinige toestellen. Hierdoor krijgt u een efficiënt, betrouwbaar en milieuvriendelijk verwarmingssysteem.

Een pelletkachel die past bij uw interieur

De tijd dat een pelletkachel een afzichtelijk item in uw woonkamer was, is gelukkig voorbij. Tegenwoordig zijn er moderne, goed uitziende modellen die een mooie toevoeging zijn aan uw interieur. Van rood tot zwart, we hebben het allemaal in onze showroom. Ook qua afmetingen is er veel te kiezen. Wilt u niet dat de pelletkachel veel ruimte in beslag neemt? Geen probleem! Er zijn ook kleinere modellen, of ondiepe modellen te krijgen. Naast het mooie uiterlijk, zijn de pelletkachels ook uitgebreid met een aantal moderne opties. Zo hebben we pelletkachels die te bedienen zijn via WiFi en met een RELAX-functie. Neem de tijd in onze showroom en laat je adviseren door onze ervaren verkopers voor een pelletkachel in Breda.

Er zijn verschillende kachels waar u uit kunt kiezen. Termatech en Bullerjan zijn twee sterke merken die wij aanbieden. Zo zijn de plaat stalen houtkachels van Termatech erg populair. Het voordeel van de Bullerjan is dat u uw houtkachel zelf kunt samenstellen, geheel naar eigen wens.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verschillende pelletkachels voordat u zelf een pelletkachel in Breda aanschaft? Bij vragen over het kopen van een pelletkachel mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met goed advies voor het vinden van een passende pelletkachel bij u thuis. Wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 52 310 174.

Woont u in Tilburg, Roosendaal of Bergen op Zoom en bent u op zoek naar een pelletkachel? Dan kunt u ook bij ons terecht. 

 

Ir. Lelystraat 1a
4251 LS  Werkendam    

Navigatie: Tegenover Hulsenboschstraat 25, Werkendam

Bacor Houtkachels, Werkendam (NB)

Bezoek vrijblijvend onze kachelshow:

 
Vrijdag : 16.00 - 20.00
Zaterdag : 10.00 - 17.00
   
Doordeweeks op afspraak, bel ons:
 
Tel.  06- 52 310 174 : Evert Bakker
 
Wij showen dan onze modellen, zodat u ze ook brandend kunt zien.
Voel zelf de behaaglijke warmte en proef de sfeer die een houtkachel brengt.
 
Welkom. De koffie staat klaar!
 
 
 
 
 
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »