Pelletkachel Breda

Pelletkachel in Breda kopen

Bent u op zoek naar een passende houtkachel of pelletkachel in Breda? Bij Bacor Houtkachels vindt u een ruim assortiment waarmee u uw woning of bedrijfspand kunt verwarmen zonder gas. Een pelletkachel is een stuk milieuvriendelijker dan mensen wellicht denken. Bij Bacor Houtkachels vertellen we u graag alles over de voordelen van een pelletkachel in Breda kopen bij ons. U bent van harte welkom in onze showroom!

Pelletkachel Dordrecht

 

 

 

De voordelen van een pelletkachel in Breda kopen

Een pelletkachel kent verschillende voordelen. De kachel of pelletkachel werkt op pelletskorrels. Door deze te verbranden ontstaat er warmte. Deze pelletskorrels zorgen voor een CO2 vrije, milieu vriendelijke verbranding. Dit scheelt u hierdoor tevens stookkosten.

Zoekt u naar een milieuvriendelijke pelletkachel in Breda of omgeving? Bij Bacor Houtkachels koopt u pelletkachels met of zonder cv aansluiting van een hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen.

 

Palletkachels in Dordrecht

 

 

 

Wanneer is een pelletkachel handig?

Een pelletkachel cv of pelletketel is uitermate geschikt om duurzaam uw woning te verwarmen. Is uw woning slecht, matig of onvoldoende geïsoleerd en u heeft geen mogelijkheden dit aan te passen? Dan kan een pelletkachel cv of pelletketel een goede oplossing zijn. Als u graag bewust stookt en minder CO2 wilt uitstoten met uw huishouden, dan is een pelletkachel in Breda aanschaffen ook zeker een bewuste, groene keuze. Een pelletkachel CV of pelletketel verbrandt kleine stukjes geperste houtkorrels. De houtkorrels worden gemaakt van 100% hout en zorgen voor een CO2 vrije kringloop.

 

Bij Bacor Houtkachels bieden we diverse oplossingen om uw woning te verwarmen. Bekijk ons aanbod op de website of kom eens langs in onze showroom. Neem voor meer informatie gerust contact op via email of door te bellen naar 06 52 310 174.

 

Subsidie pelletkachels

 

 

 

Kom naar onze showroom vlakbij Breda

Wilt u zelf zien hoe een pelletkachel werkt, hoe de warmte aanvoelt en weten uit welke soorten en modellen u kunt kiezen? Kom dan gerust langs in onze showroom! Bacor Kachels beschikt over een uitgebreide showroom nabij Breda in Werkendam aan de Ir. Lelystraat 1a (op navigatie: Hulsenboschstraat 25). In de showroom zijn veel van onze pelletkachels werkend opgesteld, zodat u echt een beeld krijgt van de werking.

Wat mag u van Bacor Houtkachels verwachten?

  • Ontworpen, getest en gemaakt in Europa
  • Gasloze verwarming met pelletkachel cv of pelletketel
  • Goede kwaliteit, lage prijs
  • Eenvoudige installatie
  • Advies op maat, afgestemd op uw situatie
  • Eigen installatieteam
  • Showroom nabij Breda waar de pelletkachel(s) en pelletketel(s) werkend te zien zijn

Pelletkachel in Dordrecht

Hoe werkt een pelletkachel?

Ten opzichte van een gewone houtkachel is het kopen van een pelletkachel een zeer milieubewuste keuze. De pelletkachel en pelletketel zorgen namelijk voor warmte door pelletskorrels te verbranden. De pellets worden bijgevuld vanuit de pelletbunker. De temperatuur in huis wordt geregeld door een thermostaat aanwezig in de pelletkachel, software regelt het starten en uitschakelen van de kachel.

 

Voor de installatie sluit onze installateur de pelletkachel aan op een rookkanaal. Voordat we dit doen, controleren wij het huidige rookkanaal, waar nodig passen we het aan of installeren we een nieuw rookkanaal. Als u foto’s en/of tekeningen en afmetingen meeneemt tijdens uw bezoek kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden bij u thuis.

Met een pelletkachel CV uw huis verwarmen zonder gas

Ideaal aan een pelletkachel is dat ruimtes worden opgewarmd door warme lucht af te geven, net zoals dat bij een houtkachel gebeurd. Hiermee kunt u een woning of pand gedeeltelijk verwarmen en dat scheelt, aangezien u toch niet overal tegelijk diezelfde warmte hoeft te hebben. Wilt u dit juist wel? Dan kan de pelletketel of pelletkachel cv aangesloten worden op de centrale verwarmingsinstallatie. De pelletketel of pelletkachel cv vervangt dan de cv ketel en verwarmt de centrale verwarming van uw huis of bedrijfsruimte.

 

Door van een gas- butaan- of olieketel over te stappen naar een pelletkachel, pelletketel of pelletkachel cv kunt u tot 50% van uw stookkosten besparen. Hierdoor is de terugverdientijd kort.

 

Onze leveranciers hebben veel ervaring met het produceren van energiezuinige toestellen. Hierdoor krijgt u een efficiënt, betrouwbaar en milieuvriendelijk verwarmingssysteem.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verschillende pelletkachels voordat u zelf een pelletkachel in Breda aanschaft? Bij vragen over het kopen van een pelletkachel mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met goed advies voor het vinden van een passende pelletkachel bij u thuis. Wilt u direct een offerte ontvangen ? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 52 310 174.

 

Ir. Lelystraat 1a
4251 LS  Werkendam    

Navigatie: Tegenover Hulsenboschstraat 25, Werkendam

Bacor Houtkachels, Werkendam (NB)

Bezoek vrijblijvend onze kachelshow:

 
Vrijdag : 16.00 - 20.00
Zaterdag : 10.00 - 17.00
   
Doordeweeks op afspraak, bel ons:
 
Tel.  06- 52 310 174 : Evert Bakker
 
Wij showen dan onze modellen, zodat u ze ook brandend kunt zien.
Voel zelf de behaaglijke warmte en proef de sfeer die een houtkachel brengt.
 
Welkom. De koffie staat klaar!
 
 
 
 
 
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »